Un, su, tereyağı ve süt, özel makinelerde homojen bir şekilde yoğrulur. Yoğurma işlemi sonrasında, hamur belirli gramajlarda kesilir ve mayalanmaya bırakılır. Mayalanma süreci, yaklaşık 45 dakika sürer. Bu süreç boyunca hamurun iç yapısı olgunlaşır ve ideal kıvama ulaşır. Mayalandıktan sonra, hamurun üzerine yumurta sürülerek altın renginde ve çıtır çıtır pişmesi sağlanır. Sonrasında, hamburger ekmeği fırında pişirilmek üzere hazır hale gelir. Fırında pişen ekmekler, dışı çıtır, içi ise yumuşacık ve puf puf olur. Böylece, lezzetli ve taze hamburger ekmekleri ortaya çıkar, hamburgerlerinize mükemmel bir temel oluşturur. 90 gr ve 40 gr olarak üretilmektedir.
Un, su, tereyağı ve süt, özel makinelerde homojen bir şekilde yoğrulur. Yoğurma işlemi sonrasında, hamur belirli gramajlarda kesilir ve mayalanmaya bırakılır. Mayalanma süreci, yaklaşık 45 dakika sürer. Bu süreç boyunca hamurun iç yapısı olgunlaşır ve ideal kıvama ulaşır. Mayalandıktan sonra, hamurun üzerine yumurta sürülerek altın renginde ve çıtır çıtır pişmesi sağlanır. Sonrasında, hamburger ekmeği fırında pişirilmek üzere hazır hale gelir. Fırında pişen ekmekler, dışı çıtır, içi ise yumuşacık ve puf puf olur. Böylece, lezzetli ve taze hamburger ekmekleri ortaya çıkar, hamburgerlerinize mükemmel bir temel oluşturur. 90 gr ve 40 gr olarak üretilmektedir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.